Kia uue B-segmendi krossoveri nimeks saab Stonic. Pilkupüüdev ja enesekindel tõeliselt euroopaliku disainijoonega väike krossover Stonic on inspireeritud Kia suuremate linnamaasturite vormist ja funktsionaalsusest.

Nimi Stonic on kombineeritud sõnadest speedy ehk kiire ja tonic ehk toonika, mis viitab helirea esimesele ja viimasele noodile. Seega väljendab Stonic sõiduki tundlikkust ja väikeste linnamaasturite segmendis millegi täiesti uue ja värske pakkumist.

Katusejoon ja unikaalse disainiga katuseraam lisavad sõidukile sportlikku ilmet. Unikaalne tagatulekujundus võimendab Stonicu nooruslikku ja futuristlikku välimust.

Autos on kokku sulatatud teravad horisontaalsed jooned ja pehmemad vormitud pinnad, ning see toob oma klassi täiendavalt lisaks kompaktseid mõõtmeid ja madala raskuskeskme.

Euroopas disainitud salong peegeldab oma sirgete joonte, siledate pindade ja geomeetriliste disainivormidega välist ilmet. Stonicu reisijateruumi südameks on tehnoloogia ja ergonoomika – nutikas paigutus maksimeerib kõikide reisijate ruumi, ja "hõljuv" kasutajaliides liidab nutitelefoni ligipääsu sujuvalt auto paljude teiste funktsioonidega.

2017. aasta teises pooles müügiletulev Stonic on nii seest kui väljast siiamaani kõige isikupärastatavam Kia üldse.