Jalgpalliklubi FC Flora ja KIA Auto AS sõlmisid koostöölepingu, mille tulemusena saab KIA Autost 9-kordse Eesti jalgpallimeistri ametlik autopartner.

Klubi 25. juubelihooaja tähistamiseks loositakse FC Flora kodumängude külastajate vahel hooaja lõpus välja sõiduauto KIA Rio 2015.
"Kuigi KIA Motors Corporation on UEFA Euroopa jalgpallimeistrivõistluseid toetanud juba aastast 2006, on KIA Auto AS jaoks see esimene kord anda oma panus Eesti jalgpalli toetuseks. Me väga loodame, et meie koostöö sujub kenasti ning see on alles esimene samm pikemast koostööst," ütles KIA Auto AS Baltikumi müügijuht Margus Ilus.


KIA Rio 2015 loosikampaania algab 11. aprillil, mil FC Flora võõrustab A.Le Coq Arenal Premium liiga 5. voorus Nõmme Kaljut.
„Meil on suur rõõm pakkuda oma kodupublikule Eesti spordis võrdlemisi ainulaadset võimalust saada võistlusele vahetu kaasaelamise läbi sõiduauto omanikuks. Koostöö KIA Autoga on selleski mõttes tähenduslik, et KIA on rahvusvahelise jalgpalliliidu FIFA ametlik autopartner. KIA on tuleviku peale mõtlev autotootja ning Flora on tulevikule mõtlev jalgpalliklubi,“ sõnas FC Flora kommertsdirektor Jaanus Pruuli.


Kampaanias osalemiseks tuleb FC Flora kodumängul täita koos pääsmega saadav kupong ning sisestada see piletikassas olevasse loosikasti. Mängu vaheajal teatakse see õnnelik, kes pääseb osalema lõpuloosimisele. KIA Rio 2015 võitja selgub 3. oktoobril, mil FC Flora kohtub hooaja viimases kodumängus Pärnu Linnameeskonnaga. Täpsem info kampaania kohta on üleval FC Flora koduleheküljel http://fcflora.ee/kia-rio-reeglid.


KIA Auto AS on Tallinna Kaubamaja gruppi kuuluv ettevõte, kuhu kuuluvad veel Kaubamaja AS, Selver AS, Selver Latvia SIA, Kulinaaria OÜ, Tallinna Kaubamaja Kinnisvara AS, Tartu Kaubamaja Kinnisvara OÜ, SIA TKM Latvija, AS Viking Motors, KIA Auto UAB, Forum Auto SIA, TKM Auto OÜ, OÜ TKM Beauty, OÜ TKM Beauty Eesti, AS TKM King, Topsec Turvateenused OÜ ning Rävala Parkla AS. Tallinna Kaubamaja Grupi 2014. aasta käive oli 535 miljonit eurot. Ettevõtte aktsiad on alates 1996. aastast noteeritud Tallinna Börsil.


9-kordne Eesti meister FC Flora on Premium liiga hooaega alustanud nelja võiduga ning peab laupäeval 11. aprillil oma tänavuse esimese mängu A.Le Coq Arena murul. Ka vastane Nõmme Kalju on võitnud kõik senipeetud neli kohtumist. Mäng algab kell 16:30.