- Kia virtuaaltuur näitab veebis Kia 23st autost koosnevat autonäituse väljapanekut
- Google View näitab Kia uusimate mudelite sise- ja välisdisaini
- Kia Virtual Tour näitab üldinfot iga auto kohta
- Kia tutvustab Pariisi autonäitusel uut Sorentot

Kia fännidel on võimalik kogeda täiesti uut Sorentot ja kõiki ülejäänud Kia tootevaliku mudeleid kõikjalt, kus viibivad, tänu 9. oktoobril alustavale virtuaaltuurile, mis tutvustab Kia 72 meetri pikkust väljapanekut Pariisi autonäitusel.

Kia on esimene autotootja, kes on loonud oma virtuaaltuuri, mis on nähtav Google Mapsi kogukonnalehel „Vaated”, kuhu kasutajad saavad oma pilte ja panoraame laadida.

Pariisi näituse virtuaaltuuris saavad kasutajad tutvuda 23 Kia autoga, mis on välja pandud ka Porte de Versailles' näitustekeskuses, ja koguni nende sisemust uurida.

Kogu teave autode kohta on kasutajatele tuuri ajal kättesaadav otse ekraanilt ja sõiduki olulisimad omadused vaid näpuliigutuse kaugusel. Sisu on Kia kõige populaarsemate Euroopa turgude jaoks tõlgitud ning pilte ja autode kirjeldusi on võimalik kohe ka sotsiaalmeedias jagada.

Pariisi autonäitusel teeb oma debüüdi ka uus Kia Sorento SUV – see on meediale ja tarbijatele esimene võimalus autoga tutvuda. Neile, kes näitusele ei jõua, on sõidukite välimust ja salongi tutvustav täismahus 360° vaade kättesaadav Google View kaudu.

Näitusele on Kia toonud ka oma innovatiivse diisel-elekter hübriidülekandetehnoloogia, mida demonstreeritakse esmakordselt nägusas Kia Optima T-Hybridi sedaani näituseautos.

Artur Martins, Kia Motors Europe'i turunduse asepresident sõnas: „Autonäitused on meie kalendris olulisimate sündmuste seas, kus saame tutvustada meediale ja avalikkusele oma uusimaid mudeleid, ning virtuaaltuur avab meie Pariisi autonäituse väljapaneku veelgi laiemale publikule”.

„Pariis on Euroopas esimene koht, kus näidatakse uut Kia Sorentot, kuid seekord on autost ning tervest Kia uuenduslikust tootesarjast esmamulje võimalik saada isegi neil, kes ei saa üritusest ise osa võtta,” lisas Martins.

Näitus avatakse publikule 4. oktoobril ning Kia Virtual Tour on saadaval alates 9. oktoobrist – külastage Kia väljapanekut aadressil www.kia.com/eu/parismotorshow